achtergrond 1

Wie ben ik?

pasfoto 2

Mijn naam is Maarten van Barneveld.

Graag vertel ik iets meer over mijzelf en mijn praktijk voor coaching.

Jarenlang ben ik onderwijskundig manager en interim-directeur geweest op een aantal scholen. De laatste jaren ben ik mij meer gaan richten op de menselijke interacties in de organisaties en het begeleiden van mensen zodat ze komen tot zelfinzicht en zelfsturing. Daarom heb ik mij de laatste jaren meer en meer ontwikkeld als coach. Het is mijn dagelijks werk om mensen te begeleiden naar heelheid.
Ik ben daarom met een eigen coachpraktijk begonnen. De naam ‘Sensor’ past goed bij mijn karakter. Ik ben sensitief en empatisch en voel gevoelens en behoeftes van anderen goed aan.

Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik ontdekte hoe gebeurtenissen uit het verleden impact hebben in het heden. In mijn eigen leven liep ik tegen gewoontes aan die ik wilde veranderen. Ik verlangde naar meer vrijheid en minder interne conflicten. Ik heb een coach gezocht om hiermee aan het werk te gaan. Het is voor mij een heel leerzame periode geweest. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn binnenwereld. Wat ik denk en voel en hoe ik vervolgens reageer. Maar ook: waar komen die belemmeringen vandaan? Kan ik daar iets aan veranderen? Heb ik daar grip op?

Jazeker, veranderen kan! Gaandeweg heb ik daar meer grip op gekregen. Ik kan nu beter omgaan met mijn gevoelens en kan beter reflecteren. Het is een nieuwe dimensie in mijn leven geworden. Ik heb mijzelf beter leren kennen en beter leren begrijpen en heb nu meer regie over mijn binnenwereld. Daar werd ik zo enthousiast over dat ik vervolgens zelf een opleiding heb gevolgd als integratief coach bij Groundwork. Deze opleiding is gecertificeerd door de SKB.

Veranderen kan!
Loop jij tegen dingen aan die je wilt veranderen? Maak vrijblijvend een afspraak en we kunnen zien of er een match is.
 

SKB