achtergrond 1

Wie ben ik?

Mijn naam is Maarten van Barneveld.

Graag vertel ik iets meer over mijzelf en mijn praktijk voor coaching.

Jarenlang ben ik onderwijskundig manager en interim-directeur geweest op een aantal scholen. De vele klassebezoeken en begeleidingstrajecten in de school zet ik nu in om leerkrachten en pedagogische medewerkers te begeleiden naar een optimaal leef-werklimaat in de school of bij de kinderopvang.

De laatste jaren ben ik mij ook meer gaan richten op de menselijke interacties in de organisaties en het begeleiden van mensen zodat ze komen tot zelfinzicht en zelfsturing. Daarom heb ik mij de laatste jaren meer en meer ontwikkeld als coach. Het is mijn dagelijks werk om mensen te begeleiden naar heelheid.
Ik ben daarom met een eigen coachpraktijk begonnen. De naam ‘Sensor’ past goed bij mijn karakter. Ik ben sensitief en empatisch en voel gevoelens en behoeftes van anderen goed aan.

Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik ontdekte hoe gebeurtenissen uit het verleden impact hebben in het heden. In mijn eigen leven liep ik tegen gewoontes aan die ik wilde veranderen. Ik verlangde naar meer vrijheid en minder interne conflicten. Ik heb een coach gezocht om hiermee aan het werk te gaan. Het is voor mij een heel leerzame periode geweest. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn binnenwereld. Wat ik denk en voel en hoe ik vervolgens reageer. Maar ook: waar komen die belemmeringen vandaan? Kan ik daar iets aan veranderen? Heb ik daar grip op?

Jazeker, veranderen kan!

Reactie van Annelies die zelf ook coach is schrijft over mijn coaching: "Al tijdens de intake met Maarten merkte ik dat hij me niet liet wegkomen met de voor de hand liggende, meer oppervlakkige antwoorden. In de coaching sessies daarna bleef dat gelijk. In zijn stijl van coachen is Maarten enerzijds heel toegankelijk en nodigt hij uit tot openheid. Anderszijds weet hij te raken waar het echt om gaat, ook als dat soms confronterend is. In slechts een paar sessies hebben we echt meters gemaakt. Ik beveel Maarten dan ook van harte aan."
 

Veranderen kan!
Loop jij tegen dingen aan die je wilt veranderen? Maak vrijblijvend een afspraak en we kunnen zien of er een match is.
 

SKB