achtergrond 1

Aangesloten bij:

 

1. Groundwork 

Deze opleiding, gecertificeerd door de SKB, heb ik gevolgd en ben daar gediplomeerd. (https://www.groundwork.nl ) . Ik maak deel uit van het netwerk van deze organisatie.  Groundwork is een instelling die mensen wil helpen om door zelfinzicht te groeien in relaties. Daarbij worden aan mensen tools gegeven om hun innerlijke wereld te onderzoeken, gebaseerd op Bijbelse en psychologische inzichten.
Ze ontwikkelen daarmee een betere relatie met zichzelf en met de mensen in hun omgeving. Een speciaal door Groundwork opgeleid team van coaches geeft trainingen en lezingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Omdat inzicht in de werking van het innerlijk de eerste stap is naar persoonlijke groei, wordt veel aandacht besteed aan de mechanismen van de psyche. Daaruit volgen praktische tips waarmee je in je eigen leven aan de slag kunt.

2. NOBCO

NOBCO is de vereniging van beroepscoaches ( https://www.nobco.nl)
NOBCO is hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. Zij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak. Zij staan voor het opbouwen en delen van goede (wetenschappelijke) kennis over coaching. Een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching is wat NOBCO haar coaches, afnemers van coaching en opleiders biedt. Op hun site ben ik te vinden als beschikbare coach.